Blog Notícies


ALUMINI: ESTIL I FUNCIONALITAT

15/01/2020

 

Categoria: Alumini

El metall preferit dels arquitectes

Sabies que els metalls s’utilitzen àmpliament en arquitectura i en interiorisme? L’acer, el ferro i l’alumini en són els més habituals. Podem trobar-los en grans estructures, gràcies a la seva capacitat de suport, alhora que lleugeresa. També en les façanes, tant per la resistència a les inclemències meteorològiques, com per la seva sensació moderna. Fins i tot en canalitzacions internes, gràcies a la seva flexibilitat i la gran resistència a la corrosió.

L’alumini és el més lleuger i el més mal·leable dels tres. Això permet fer perfils per tancaments fins, sent molt resistents. Però, quines són les seves característiques?

  • Resistència: té la relació resistència/pes més alta que els altres. També aguanta la corrosió per aire, aigua o productes químics. A més, amb un manteniment mínim els tancaments tindran una vida molt llarga. I tot això, amb una gran impermeabilitat.
  • Lleugeresa: amb un mateix volum, pesa al voltant d’un terç que l’acer. Això fa que sigui econòmic i fàcil de transportar. Així, ens ajuda a obrir el tancament sense esforç.
  • Reciclatge: és 100% reciclable, és a dir, la seva vida útil és infinita, ja que es pot recuperar tantes vegades com es desitgi sense perdre les seves propietats. Per tant, garanteix la reducció de residus, sent molt més sostenible.

A més, amb perfils fins de l’alumini es poden subjectar grans vidres i, per tant, augmentar les dimensions del tancament per maximitzar les obertures, així com l’entrada de llum. La quantitat d’acabats i colors també és molt àmplia, sent el material perfecte per funcionalitat i estètica.

Aprofita tot allò que et pot aportar el metall preferit dels arquitectes!

A Buch1900 tenim moltes opcions en alumini perquè puguis aprofitar les millors propietats d’aquest material. Més informació aquí. Deixa’t impressionar amb les nostres millors obres amb alumini aquí.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.