Blog Notícies


BUCH1900, ENS ATREVIM AMB TOT

06/04/2018

 

Categoria: Alumini

L’àmplia experiència i formació del nostre equip de professionals ens permet realitzar tot tipus de projectes amb els millors resultats. Des de portes de fusta personalitzables, arribant a tots els detalls tant estètics com funcionals, fins a les finestres de PVC més aïllants i segures.

La clau de l’èxit no només rau en el nostre equip de professionals, la tecnologia que tenim disponible és essencial per completar amb èxit el més complex dels projectes.

Un exemple d’enginyeria al nostre servei és el centre mecanitzat per control numèric (CNC). Aquest ens permet crear estructures i mobles de fusta totalment predissenyats i en sèrie, una solució per a tots aquells dissenyadors d’interiors, arquitectes o amateurs que volen materialitzar la seva idea.

Un altre dels nostres materials estrella és l’alumini. Com podeu veure a les fotografies, a BUCH1900 també fem revestiments exteriors d’Alucobond, en les següents fotografies es poden admirar els resultats:

Ja ho veieu, produïm productes únics i fets a mida per ajudar-te a convertir casa teva en la teva llar. Perquè som experts en fusta, PVC, i alumini, oferint-te sempre el millor servei.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.