SUMUM

LA MARCA DE FINESTRES DE PVC

Sumum és la marca de finestres de PVC més important a l’àmbit nacional. La utilització de perfils de PVC de Deceuninck (líder mundial), les últimes tecnologies, els nostres sistemes de qualitat i la gran xarxa de distribució, ens situen al capdavant del mercat amb un gran reconeixement en tot l’àmbit nacional.

LES TEVES FINESTRES I PORTES, PER MENYS DEL QUE T’IMAGINES

EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

El nostre compromís de futur és ajudar a construir un habitatge sostenible, objectiu al qual dirigim les nostres novetats tècniques. La formació contínua ens permet treballar tant pel mercat de les Passivhaus, com pels habitatges de baix consum. La nostra finestra Zendow Neo Premium ha estat certificada per l’institut Passivhaus.

XARXA DE DISTRIBUCIÓ
Accepto voluntàriament que les meves dades siguin enviades a BUCH1900 i accepto que aquestes dades puguin ésser emmagatzemades, per si escau, poder-me enviar informació referent a les activitats professionals i empresarials pròpies de BUCH1900. Així mateix BUCH1900 es compromet a mantenir la confidencialitat de les dades dels usuaris del formulari.

passivhaus

CONFORT I ENERGIES RENOVABLES

Confort i baix consum d’energia s’uneixen a les cases passives o Passivhaus, que gràcies al rigorós procés de construcció de l’edifici i l’exhaustiu desenvolupament del projecte durant l’execució, permeten reduir costos de calefacció i refrigeració, augmentant l’ús d’energies renovables. L’hermeticitat de l’edifici busca l’optimització dels recursos existents a través de les tècniques passives, obtenint així un bon aïllament tèrmic i el control de les infiltracions d’aire i dels ponts tèrmics per aconseguir l’estanquitat de l’aire i unes condicions atmosfèriques idònies.