Blog Notícies


LA IL·LUSIÓ D’UN PROJECTE

21/03/2019

 

Categoria: Fusta, General

Quin és el motiu pel qual t’aixeques als matins? En despertar-nos, tots tenim al cap aquella meta que realment ens motiva a seguir endavant. Tenir objectius és el motor de la nostra vida i, per tant, els hem de cultivar per aprofitar al màxim cada moment: ni el passat ni el futur existeixen, només podem viure el present. I nosaltres som els únics responsables de decidir en què l’invertim.

Les figures que han personificat l’èxit a escala mundial, com Will Smith, Bill Gates i Elon Musk, coincideixen en que per assolir l’èxit és necessari dedicar-se al que realment t’apassiona. Només d’aquesta manera dedicaràs tot el temps i esforç necessari per arribar a l’excel·lència. El talent, aquesta predisposició natural que tenim per certes habilitats, no et podrà salvar sempre. Sense la constància, és difícil arribar gaire lluny. Per això, quan la teva professió coincideix amb els teus objectius, el motor funciona per si sol.

A BUCH1900 ja fa molt temps que vam trobar la nostra passió en el sector on estem posicionats. Això ens ha permès millorar a través de la constància per poder oferir-te el millor servei, sempre ajustat a les teves necessitats. Ens és impossible no posar una part de nosaltres en tot el que fem.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.