Blog Notícies


TARIMES DE FUSTA PER A L’EXTERIOR DE CASA TEVA

08/06/2018

 

Categoria: Fusta

Ja arriba l’estiu! Els dies són més llargs, llueix el sol, pugen les temperatures i ve de gust estar a l’aire lliure. Ja tens el teu jardí llest per presumir?

Fes-li un canvi de look al teu jardí i posa-li un sòl de tarima de fusta, I per què no també revestir les parets? O fins i tot crear un banc amb el mateix material?

Si no tens jardí no et preocupis, perquè les tarimes de fusta també són adequades per a petites terrasses o patis de ciutat.

I és que a més de donar-li un toc modern i acollidor a l’exterior de la casa, les tarimes són molt còmodes, ja que no s’escalfen tant com altres materials. També és una bona opció per a exteriors de piscina, a part de fer bonic ajuden a desguassar.

Imagina, els ulls tancats, el sol a la cara, una beguda freda a la mà i els teus peus descalços sobre la fusta natural. Per no parlar de lo bé que llueixen a qualsevol lloc!

Si ja t’hem convençut i aquest estiu no pots passar sense una tarima, a BUCH1900 estarem encantats d’ajudar-te a gaudir de la teva terrassa.