Blog Notícies


TENDÈNCIES EN DISSENY I INTERIORISME 2024

22/01/2024

 

Categoria: Decoració i disseny

Tendències decoració i disseny 2024

A Buch1900 volem estar al corrent de les últimes novetats, amb l’arribada del nou any, investiguem les tendències i estils que seran protagonistes en la decoració i l’interiorisme durant els pròxims mesos. Com sempre, estem emocionats de compartir amb vosaltres algunes de les tendències que marcaran el pas durant el 2024.

1. Sòls de fusta en espiga

La calidesa i bellesa atemporal de la fusta continuen essent insuperables per revestir els sòls. Aquest any, destaquem el clàssic parquet en espiga, que recupera la seva prominència. A més de la comoditat i la naturalitat, aporta autenticitat i elegància. Imagina entrar en un saló amb un sòl de fusta en espiga, on la disposició angular de les lames crea una atmosfera càlida i acollidora, subratllant la bellesa intemporal del parquet.

2. Disseny amb formes orgàniques

Les línies corbades i formes orgàniques continuen sent protagonistes, aportant un toc natural i serè a cada espai. Un moble o mirall amb formes sinuoses pot ser el toc perfecte per a la vostra sala d’estar. Visualitzeu-vos en una sala amb un sofà que segueix l’estètica de línies corbades. Aquesta peça no només ofereix comoditat sinó que també afegeix un toc elegant i natural.

3. Colors clars

Els colors clars continuen sent els preferits, amb l’ús de tons com el blanc i el beix. La combinació de diferents textures en aquesta gamma de colors preserva una sensació de tranquil·litat i suavitat. Un menjador amb tocs de blanc i beix, on diferents textures com teixits o ceràmica es barregen, crea un ambient suau i acollidor.

4. Obres d’art i murals per vestir les parets

Les parets amb obres d’art de gran format esdevenen una declaració visual. La combinació de diferents materials i textures en una obra única converteix l’espai en una galeria personal. La incorporació de murals 3D a diferents estances també és una tendència creixent que transforma visualment els espais. Per exemple, una sala amb una obra d’art impactant que domina la paret, oferint una experiència visual única i sofisticada.

Una altra opció és decorar una paret del dormitori amb un mural 3D que simuli elements relaxants i acollidors per al nostre espai de descans, per exemple, un bosc, creant una atmosfera immersiva de natura.

5. La natura a l’interior de la llar

Connectar amb la natura dins de casa és una tendència que continua guanyant força. Incorporar plantes, llum natural i materials naturals en cada estança ajuda a crear espais frescos i relaxants. Un racó de lectura amb plantes, llum natural i mobiliari de fusta pot ser el refugi perfecte per relaxar-se i connectar amb la natura.

6. Espais multifuncionals i flexibles

Per poder aprofitar tots els avantatges del nostre espai, especialment amb l’augment del treball des de casa, els espais multifuncionals que es puguin adaptar a diferents activitats seran clau. Mobles modulars i solucions d’emmagatzematge intel·ligents permetran transformar ràpidament un espai segons les necessitats, optimitzant la funcionalitat i la comoditat.

Un estudi es pot transformar en un espai de lleure amb l’ús de mobles plegables i estanteries amb doble funció, oferint una versatilitat que es pot adaptar a diferents activitats diàries.

7. Materials i textures innovadores

La combinació de materials com la fusta recuperada i teixits orgànics ofereix autenticitat i calidesa. Les textures tàctils i tridimensionals destaquen, creant una experiència visual i sensorial única. Una habitació o racó per relaxar-se amb mobiliari de fusta recuperada, coixins de teixits orgànics i cortines amb textura, crea un entorn càlid que destaca per l’autenticitat dels materials.

8. Il·luminació creativa

La il·luminació assumeix un paper central, amb l’ús de tecnologies com LED per crear atmosferes personalitzades. Diferents nivells d’il·luminació i la il·luminació ambiental contribueixen a un disseny visualment atractiu. Destacar elements arquitectònics o decoratius a la sala d’estar amb llums LED i jugar amb les tonalitats de la llum segons el moment del dia o l’activitat que realitzem és una integració senzilla que realça l’estil decoratiu i ens aporta molta versatilitat en la creació d’ambients.

Transforma els teus espais amb Buch1900

Amb aquestes tendències, us convidem a explorar noves vies per transformar els vostres espais en entorns únics i personalitzats, harmonitzant amb les últimes novetats en disseny i interiorisme.

A Buch1900, et proporcionem solucions totalment adaptatives i funcionals per ajudar-te a impulsar a la teva llar l’essència que desitges transmetre. Desenvolupem projectes de manera exclusiva i personalitzada, col·laborant per assolir el millor resultat possible.