Blog Notícies


EL VANGUARDISME DE L’ESTIL INDUSTRIAL

29/06/2018

 

Categoria: Alumini, Fusta, Mobiliari

Inspirat en les velles naus del Nova York dels 50, l’estil industrial deu el seu origen a l’arquitectura típica de la indústria, una arquitectura amb un atractiu visual que té a veure amb la nuesa de la seva estructura i els seus materials.

Encara que el nom d’aquest estil pugui suggerir el contrari, l’estil industrial no és un estil sense ànima i tosc, sinó que té un caràcter bohemi de creativitat i vanguardisme innegable.

Una de les característiques principals de l’estil industrial és la decantació pels materials primaris com la fusta, el cuir i el ferro. Mobles de fusta sense tractar com una taula de menjador o el capçal d’un llit, mobles entapissat en cuir visiblement desgastat i estructures de ferro en llits i cuines són diversos exemples de l’aplicació d’aquests materials per a la decoració en l’estil industrial.

A més, aquest estil et permet combinar-ho amb altres com el rústic, nòrdic i el vintage, creant així el teu propi estil.

A BUCH1900 som experts en fusta, alumini i en la fabricació de mobles personalitzats perquè juguis amb tants estils com vulguis. La teva casa, el teu estil.