Blog Notícies


2018, UN ANY DE PROJECTES

05/01/2018

 

Categoria: Alumini, Fusta, General, Mobiliari, PVC, Projecte global

Comencem el 2018 amb moltes ganes! Diuen que l’inici d’any és una excel·lent oportunitat per emprendre tots aquells projectes que encara no hem dut a terme. Això és degut al ritme accelerat de les nostres vides i a les nombroses distraccions.

Seria fantàstic invertir en la llar i poder gaudir-ho al més aviat possible en comptes d’anar postposant-ho constantment. Per aquest motiu, ara és el moment de renovar els mobles, les finestres, la cuina… El moment de renovar casa nostra amb aquelles coses que realment necessites i desitges.

A més, ens trobem a les portes d’una de les nits més màgiques de l’any on només està permès somiar, la nit de reis.

Per què a vegades ens costa tant fer les coses?

La procrastinació és un concepte que ha anat popularitzant-se al llarg dels últims anys. Els esquimals tenen moltes paraules per anomenar diferents tons de blanc degut a que el seu dia a dia és majoritàriament blanc. Si el terme procrastinació s’ha anat popularitzant durant els últims anys no és casualitat.

Com diu el refranyer, no deixis per demà el que puguis fer avui. En aquest cas renovar la llar va en benefici d’un mateix, quan abans ho facis, abans ho podràs gaudir tu i els teus.


Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.