Blog Notícies


LA FONT DE L’ESTILISME

12/01/2018

 

Categoria: Fusta, General, Mobiliari, Projecte global

Digue’m l’armari que tens i et diré quina classe de persona ets. Alçada, amplada, calaixos, distribució interior, mecanisme d’obertura i un llarg etcètera de variables conformen els diferents tipus d’armaris. Aquests s’ocupen d’organitzar les peces de roba que contribueixen a projectar la imatge que donem al món.

No es pot negar que l’armari ha esdevingut un dels mobles clau en la major part de les llars. Arreu on hi ha una mínima economia, la roba i per extensió el guarda-roba, hi tenen el seu lloc predilecte.

Hi ha un sector de l’humor, sobretot l’stand-up comedy, que es dedica a tractar temes de la vida quotidiana per generar empatia entre el monologuista i el públic. El món dels armaris i les situacions que genera és un recurs humorístic emprat arreu del món i fins i tot algun espot comercial també ha arribat a plasmar aquestes situacions.

Cultura a part, hi ha molts tipus d’armari que podem tenir a casa nostra, però només un mateix pot saber quin guarda-roba és l’ideal per a la seva llar: portes corredisses, de colors, amb mirall o sense, de fusta, clàssics…

A BUCH1900 tenim l’armari que tu desitges i si no el tenim, te’l fabriquem!

 

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.