Blog Notícies


DEL BLUE MONDAY A LA FUSTA DE BUCH1900

19/01/2018

 

Categoria: Fusta, General

Dilluns passat va ser el blue monday, concepte inventat per una agència de viatges l’any 2005. Suposadament aquest és el dia més trist de l’any i coincideix amb el tercer dilluns del mes de gener. La fórmula emprada per trobar aquest dia ha estat catalogada com a pseudociència, i si ens endinsem en les creences populars, ens trobem un material en el qual som uns autèntics experts, la fusta.

Des de l’antiguitat, la fusta ha estat utilitzada com a amulet de protecció i bona sort. Per als celtes, els arbres eren la llar dels nans i les fades, consideraven que aquests tenien ànima i l’apreciat material era una gran forma d’allunyar la mala sort.

Els antics egipcis veneraven als gegants verds, tampoc es quedaven enrere els indis nord-americans que creien que els roures eren la casa d’algun déu per la freqüència en que eren visitats pels llamps. El cristianisme també va sumar-se a les propietats màgiques que emanaven de la creu de fusta i… Qui no ha “tocat fusta” per evitar la mala sort?

Coincidència o no, al llarg de la història de la humanitat la fusta ha estat un material apreciat per múltiples i diferents civilitzacions. És maco tan sols imaginar per uns segons que podríem estar modelant la sort de cada client. De poques coses podem estar segurs a la vida, però des de BUCH1900 podem afirmar que som uns grans experts en fusta.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.