Blog Notícies


LA FUSTA MÉS SALUDABLE

26/01/2018

 

Categoria: Fusta, General

Casa teva reflecteix la teva identitat i el teu estil. Però, i si a més els seus materials t’aportessin beneficis per a la salut?

A part de la llarga llista de qualitats tècniques i personalitzables que té la fusta, aquest és un material natural que afavoreix la salut, convertint-se en idoni per a centres de descans, relax i espais on les persones invertim més temps com ho són la feina i la llar.

El desenvolupament més sostenible i els seus atributs ambientals ajuden a evitar problemes de salut, especialment els respiratoris, ja que filtra i purifica l’aire estabilitzant la humitat.

A més, aquest material ajuda a aclimatar la llar gràcies a la seva resistència i baixa conductivitat tèrmica, evitant el risc d’incendis i la seva propagació. Juntament amb la seva nul·la reactivitat ambiental, frena la generació de camps electromagnètics estàtics, actuant com una mena de barrera a les vibracions perjudicials que generen els aparells electrònics.

A BUCH1900 som experts en fusta i estem capacitats per a fabricar qualsevol tipus de moble per complex que pugui semblar.

Perquè en un món tan connectat, puguis desconnectar a casa teva.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.