Blog Notícies


EL PVC MÉS AÏLLANT

02/02/2018

 

Categoria: PVC

Últimament hem pogut comprovar en primera persona que el canvi climàtic és real. Ningú recorda un mes de gener amb tanta inestabilitat i no ens referim a pluges i vent, sinó al temps binari, ara fred ara calor. Enguany la meteorologia és tan diferent que fins i tot va registrar-se un petit tornado a l’Empordà.

Sembla ser però que el fred finalment s’ha acabat instaurant i què millor que les finestres de PVC per aïllar la nostra llar?

Si hi ha una característica destacable del PVC, és l’aïllament, aquest és un dels millors materials aïllants que existeixen. A més de ser un material reciclable és molt resistent.

A BUCH1900 som experts en PVC, si vols protegir als teus del fred i alhora estalviar en calefacció, nosaltres t’oferim el millor servei. Les teves finestres i portes, per menys del que t’imagines. Les últimes tecnologies, els millors sistemes de qualitat i la gran xarxa de distribució ens situen al capdavant del mercat amb un gran reconeixement en tot l’àmbit nacional. T’ajudem a gaudir de casa teva convertint-la en la teva llar.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.