Blog Notícies


EL FRED JA ÉS AQUÍ

09/02/2018

 

Categoria: PVC

Som animals de sang calenta. Això ens empeny a buscar constantment una temperatura determinada, sigui abrigant-nos amb jerseis, buscant l’escalfor corporal als peus d’una tercera persona o acostant-nos a una llar de foc.

I és que a vegades som tossudament estables, sabem el que volem en tot moment i ho extrapolem a gairebé tots els aspectes de la vida com ho pot ser un senzill cafè: ben calent o amb gel, amb llet o sense, amb sucre o sacarina… L’exigència i subjectivitat és un dels segells identificatius de la nostra espècie.

Si ens fixem en els animals de sang freda sembla no importar-los gaire res, tots obeeixen un mateix patró amb poc marge de maniobra. Si posem un exemple, com ho pot ser la iguana, sembla que aquesta està satisfeta prenent el sol durant hores sobre una roca sense exigir res més.

La piràmide de Maslow és la teoria psicològica que estableix la jerarquia de les necessitats humanes. Quan les necessitats bàsiques estan cobertes en desenvolupem unes altres. Sense unes necessitats bàsiques cobertes és difícil, per no dir gairebé impossible, sentir-se realitzat com a ésser humà.

Com dèiem la setmana passada, el fred ha arribat per quedar-se i és bo saber que a BUCH1900 tenim les millors finestres de PVC. Mantenir la llar aïllada del fred suposarà un estalvi en calefacció i un augment en benestar per a tu i els teus.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.