Blog Notícies


LA VERSATILITAT DE L’ESTIL RÚSTIC

16/02/2018

 

Categoria: Alumini, Fusta, General

La calidesa i el confort de l’estil rústic tendeix a relacionar-se amb les cases ubicades a les zones de camp i muntanya. Adoptar aquest estil a les zones urbanes aporta un espai acollidor i aïllat de l’enrenou contribuint a la pau de la llar.

Apostar per materials naturals com pedres, troncs o fusta és una molt bona opció. No només en l’àmbit estructural, sinó també en el decoratiu. Comptar amb parets de pedra o maó i combinar-les amb bigues de fusta, o utilitzar la fusta per a l’estructura interior amb elements d’alumini, aporta un estil rústic modern, que podem vestir amb elements d’estil minimalista. D’altra banda, els mateixos materials aplicats amb colors neutres conformen un estil més romàntic, clàssic o vintage. Afegir flors per donar color a la llar ajuda a definir la personalitat i l’estil que busquem.

Les finestres grans i la seva localització juguen un paper important per donar lluminositat a la sala alhora que ens ajuden a apreciar el ric contrast d’ambients. A BUCH1900 som experts en PVC i fusta, perquè juguis tant com vulguis. L’estil rústic? A la teva manera.