Blog Notícies


SUMUM DAY 2018

23/02/2018

 

Categoria: Alumini, General, PVC

Ja és aquí el Sumum Day!

El pròxim divendres 2 de març el Sumum Day es celebrarà a la nostra fàbrica BUCH1900, Girona. L’acte s’iniciarà amb un esmorzar de benvinguda, una visita a les nostres instal·lacions i dues conferències al restaurant Maràngels de Sant Gregori.

La primera conferència a càrrec de Raul Alcaina, director tècnic de Deceunick, parlarà de la finestra Sumum del futur, com evoluciona el PVC i el paper que juga aquest material en el Passivhaus.

Seguint amb la temàtica, durant la segona conferència es desenvoluparà el concepte de finestra eficient i l’hermeticitat del ferratge, a càrrec d’Antonio Domínguez, director comercial de Roto.

Un cop les conferències hagin finalitzat, es parlarà del programa de punts Sumum, amb els quals podeu aconseguir un viatge a Tailàndia pel mes de setembre. Finalment, l’acte conclourà amb un dinar al mateix restaurant.

Si ets un distribuïdor Sumum oficial i vols passar amb nosaltres el Sumum Day, confirma la teva assistència abans del dilluns 26 de febrer al correu electrònic info@buch1900.com o per telèfon al 972570447. Us hi esperem!

 

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.