Blog Notícies


3 IDEES DE MOBLES PER ORGANITZAR-VOS MILLOR

08/08/2019

 

Categoria: Fusta, Mobiliari

La tornada a l’escola ja s’acosta, i després de l’estiu és habitual que, entre viatges i piscines, acabem tenint la casa capgirada. Si no us voleu endur un ensurt cada cop que entreu al saló, és hora de posar-li una mica d’ordre. Des de Buch1900 us recomanem utilitzar mobles de fusta, com armaris, per tenir-ho tot a lloc. Però, quins mobles són els més adequats?

Calaixeres amb separadors. Convertir el calaix en un caos és una temptació fàcil de caure, si no es va amb compte. Pensar amb antelació com voldrem organitzar les nostres eines, roba o material ens permetrà encarregar separadors fets a mida, ideals per estalviar temps i mal de caps.

Emmagatzematge extraïble. Quants cops no us heu hagut de ficar de caps dins d’un armari per trobar allò que tant necessitàveu? Els armaris extraïbles us permeten agafar còmodament qualsevol utensili que necessiteu.

Estanteries i armaris oberts. Sobretot en espais com la cuina o el jardí, on necessiteu utilitzar diversos elements en poc temps, comptar amb una estanteria oberta us ho posa fàcil. I si a sobre ho combineu amb pots de vidre i caixes de fusta fetes a mida, podreu tenir un racó amb molt d’encant.

Utilitzar mobles pensats per al vostre habitatge és essencial a l’hora d’aprofitar l’espai. Si voleu renovar la casa aquesta tardor, no dubteu en posar-vos en contacte amb un especialista en fusteria.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.