Blog Notícies


QUIN COLOR DE FINESTRES HAURIA D’ESCOLLIR?

01/08/2019

 

Categoria: PVC

A l’hora d’escollir les vostres finestres, és important tenir en compte quin tipus de material és el més adequat per al vostre confort. Però més enllà de la comoditat que pugui proporcionar, també val la pena parar-nos a seleccionar de quin color haurien de ser, per tal que estiguin en harmonia amb la resta de l’habitatge. En ser un element visible tant a l’interior com a l’exterior, és important que els colors compaginin amb els elements que les envolten. No sabeu quin color seleccionar? Us deixem una guia bàsica sobre què transmet cada tonalitat:

  • Fusta o imitació de fusta: convertirà el vostre espai en un lloc càlid i acollidor.
  • Blanc: aporten una sensació d’amplitud i serenor. Ideal per les habitacions petites.
  • Negre: sobri i modern. El negre és l’aliat dels edificis minimalistes, que busquen l’elegància en la simplicitat.
  • Metàl·lic: un acabat amb metall transmet professionalitat i avantguarda, ideal per a oficines i llocs de treball.
  • Acabats en verds o blaus: si la casa es troba en un espai natural o vora la costa, els acabats blaus i verds es compenetraran amb l’entorn i aportaran una sensació de frescor a la casa.

A Buch1900 oferim una gran varietat de colors que podeu descobrir en aquest enllaç. Si us trobeu en el procés de decidir gammes cromàtiques per a les vostres obertures, us aconsellem posar-vos en contacte amb un especialista perquè us assessori de manera personalitzada i eficaç.

Benvinguts a Buch1900, una història que es remunta 5 generacions.