Blog Notícies


FINESTRES PANORÀMIQUES: SÍ O NO?

26/07/2019

 

Categoria: Alumini, PVC

Qui no ha somiat en despertar-se davant del mar o d’una serralada, comptant amb la comoditat d’una casa? En els últims anys, les finestres panoràmiques s’han convertit en una fantasia per a les cases ubicades en llocs privilegiats, aportant la sensació d’estar tant a dins com a fora de la sala. Tot i això, a l’hora de decantar-se per aquest tipus d’obertura, s’han de tenir en compte els seus avantatges i desavantatges.

Per exemple, un dels principals hàndicaps d’aquestes finestres són les neteges, sobretot quan s’han de realitzar per la part exterior. Tot i que hi ha solucions com draps amb braços extensibles, és recomanable comptar amb la col·laboració d’una empresa de neteges professional perquè la brutícia no sigui un impediment a l’hora de gaudir de les vistes.

Per altra banda, un dels avantatges més gratificants d’aquest recurs arquitectònic és la llum natural que permet entrar a l’habitatge. A més d’aportar lluminositat, aquest avantatge també és sinònim d’estalvi, ja que són hores de llum que us podreu estalviar.

Tanmateix, a l’hora de buscar l’orientació adequada per afavorir l’entrada de llum, sobretot en territoris com el nostre, cal tenir en consideració que llargues hores d’exposició al sol en èpoques caloroses també significa que augmenten la sensació de calor i que poden convertir l’habitació en un forn.

Vosaltres què en penseu: val la pena tenir finestres panoràmiques? Com hem vist en aquest article, poden ser un element decoratiu excel·lent si vivim en una zona que ho permeti, però per altra banda cal pensar amb anticipació on col·locar-les per tal que no es converteixi en un plany.

Benvinguts a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.