Blog Notícies


FINESTRES: LES TEVES ALIADES PER SUPERAR LA CALOR

19/07/2019

 

Categoria: Alumini, PVC

Quan l’estiu arriba, escapar-se de la calor és impossible… Impossible?  De fet, tots tenim a casa una eina infal·lible per tenir un control sobre la temperatura del nostre habitatge: les finestres. Avui us volem donar alguns consells per fer més suportable l’època més sufocant de l’any.

En primer lloc, és important que la qualitat de les finestres sigui l’adequada. Si invertiu en finestres de doble vidre i us assegureu una bona instal·lació, serà més fàcil aïllar tèrmicament els espais interiors i deixar la calor a l’exterior.

Un cop les finestres d’alumini o PVC ja estan instal·lades, hi ha molts més trucs per mantenir la frescor dins l’habitatge. La nit ha de ser la vostra aliada, i durant les hores nocturnes i les primeres hores del matí us recomanem deixar les finestres obertes perquè l’aire de la casa es renovi amb una brisa agradable. Si el vostre habitatge té façanes oposades, deixeu obertes les finestres i les portes interiors de les dues bandes. D’aquesta manera l’aire podrà viatjar per tot l’habitatge.

Quan el sol comenci a pujar, tanqueu les vostres finestres i protegiu-les amb cortines o tendals perquè el sol no toqui directament a les sales. Si disposeu de persianes, també és convenient baixar-les, deixant escletxes per permetre l’accés a la llum.

Esperem que aquests consells us ajudin a portar millor els dies de calor que us esperen per aquest estiu 2019. Us esteu plantejant canviar les vostres finestres per augmentar la seva qualitat i millorar l’aïllament tèrmic? Demana’ns pressupost a través d’aquest enllaç.

Benvinguts a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.