Blog Notícies


EVITAR EL SOROLL DE FORA

12/07/2019

 

Categoria: PVC

Arribar a casa després d’un dia llarg hauria de ser sinònim de pau i tranquil·litat, però el soroll estrident de sirenes d’ambulància, la música a l’exterior d’algun veí o el trànsit poden fer que aquesta tasca sigui difícil d’aconseguir.

Com que el so viatja a través de l’aire, és molt fàcil que es filtri al nostre habitatge a través d’obertures i forats. Les finestres de PVC hi juguen un factor fonamental a l’hora de no permetre que el so es filtri a l’interior de l’habitatge. Per tal d’evitar-ho, avui us explicarem els punts bàsics que heu de tenir en compte a l’hora d’aïllar acústicament la vostra residència o lloc de treball amb la correcta instal·lació de finestres de PVC.

  • El sistema d’obertura: Davant el dubte, un sistema abatible d’obertura sempre serà més eficient que un sistema de finestres que s’obrin de manera corredissa, gràcies al seu sistema de juntes.
  • Les característiques de la finestra: Una finestra de doble o triple vidre és una bona manera d’aïllar el so, sobretot si aquests són gruixuts.
  • La instal·lació: A l’hora d’instal·lar les finestres, és important que ho faci un grup de professionals que assegurin una bona juntura de la finestra amb la façana. D’aquesta manera, no quedaran forats i serà més complicat que es filtri so a l’interior.

Teniu més dubtes? A BUCH1900 som experts en finestres de PVC i alumini. Contacteu amb nosaltres, estarem encantats de contestar les vostres preguntes.

Benvinguts a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.