Blog Notícies


FINESTRES D’ALUMINI O DE PVC?

05/07/2019

 

Categoria: Alumini, PVC

A l’hora de canviar les finestres tenim tantes opcions que pot arribar a ser difícil saber quina és la més adequada per al nostre cas particular. Quin és el material més ideal per al nostre habitatge? Hauria d’invertir més en unes finestres d’alumini o apostar pel PVC? Avui comparem aquests dos materials coneixerem quins són els seus avantatges a l’hora d’utilitzar-los en obertures.

DURABILITAT

Un dels materials que més s’utilitzen en construcció és l’alumini. És un material molt lleuger, dúctil i resistent a la corrosió, característiques que el converteixen en un material ideal per a la construcció. Encaixa perfectament en estructures que s’hagin de conservar durant molt de temps, com en el cas de finestres i portes.

No obstant això, el PVC tampoc es queda enrere: també és un material de gran durabilitat i resistent a la corrosió, però a més és un element ignífug, amb un nivell d’inflamabilitat molt baix.

MEDI AMBIENT

També hem de pensar en la Terra com en el nostre habitatge. Ambdós materials tenen els seus avantatges a l’hora de combatre el canvi climàtic, per tant, haurem de fer un balanç sobre com preferim reduir el nostre impacte en el medi ambient. Per exemple, l’alumini és un element molt fàcil de reciclar, ja que en el procés no perd cap de les seves qualitats. Per altra banda, el PVC és un aïllant tèrmic excel·lent que ajuda a reduir l’ús de la calefacció i l’aire condicionat, arribant a un estalvi de fins a un 68% d’energia. Us en parlem més en aquest article.

ESTÈTICA

Quan parlem d’estètica, l’alumini és el rei. Aquest material té infinitat d’opcions a l’hora d’ajustar-se a les preferències de cada persona, amb una varietat de textures, colors i aplicacions per a tots els gustos.

Això no vol dir que les finestres de PVC ofereixin menys. Tot i que no té un ventall tan elevat de possibilitats, també té una àmplia gamma de colors i acabats. De fet, pots mirar en aquest mateix enllaç els colors de la temporada 2019-2020.

Ja sabeu quins és el material que més s’adequa a les vostres necessitats? Si encara teniu dubtes, podeu contactar amb nosaltres o demanar-nos pressupost, estarem encantats de respondre a totes les vostres preguntes.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.