Blog Notícies


PASSIVHAUS, L’HABITATGE SOSTENIBLE

28/06/2019

 

Categoria: General, PVC

Fa unes setmanes us vam parlar de la importància d’adoptar una manera més verda i sostenible de viure.  Durant aquestes últimes dècades, ens hem adonat que hem demanat a la Terra més del que ens podia oferir. Per això, diferents associacions s’han començat a mobilitzar per afegir el seu granet de sorra i fer del món un lloc millor. Aquest és el cas del certificat passivhaus, l’estàndard d’eficiència energètica més avançat del món.

El terme Passivhaus prové del llibre de Passive Solar Energy Book de Edward Mazria, publicat fa quaranta anys, on presenta una casa en el que el confort no depengui de la calefacció, sinó de l’aprofitament de les condicions climàtiques individuals de cada construcció. Gràcies a això, cada casa passiva té una molt baixa demanda energètica i una reducció de fins el 75% de les necessitats de calefacció i refrigeració.

Les claus principals per assolir aquest tipus d’habitatge sostenible són una bona construcció inicial que tingui en compte on aniran les seves obertures. També és important considerar l’aïllament tèrmic, que evitarà pèrdues de calor, i un bon sistema de ventilació, així com l’elecció d’unes finestres de qualitat que minimitzin la fuga d’energia a través d’elles. Aquest seria el cas de la nostra finestra Zendow Neo Premium, una finestra súper aïllant certificada per l’Institut Passivhaus.

Elegir un habitatge sostenible pot ser un gran pas pel planeta i pel nostre futur. Vols saber més sobre el Certificat Passivhaus? Segueix aquest enllaç!

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.