Blog Notícies


L’ESTIL TROPICAL

20/06/2019

 

Categoria: General

Per als que espereu les vacances amb impaciència, per als que preferiu platja abans que muntanya, per als que esteu desitjant posar-vos les xancletes i les ulleres de busseig, per als que penseu que no hi ha res millor que una bona caipirinha… L’estil tropical està dedicat a vosaltres!

Avui us volem portar un estil que ens transmet estiu i vacances durant tot l’any. L’estil tropical és conegut pels seus colors llampants, sobretot per l’ús del verd llima i del groc intens. Podeu combinar aquests colors en butaques, coixins, marcs de fotos…

En aquest tipus de decoració, s’utilitzen mobles de fusta clara i fosca, que recorden als troncs dels tròpics amazònics. I és que l’estil tropical també es pot convertir en un autèntic viatge a la selva: els papers de paret amb animals com guacamais o peixos tropicals són un altre clàssic d’aquesta decoració. Si no us atreviu amb una paret sencera, podeu incloure algun quadre o dibuix que recordi a la seva fauna.

Si esteu pensant en utilitzar aquest estil per a exterior, us recomanem combinar-los amb mobles de bambú, com estanteries o hamaques, que combinaran a la perfecció amb aquest estil! Un altre recurs molt utilitzat són les palmeres o plantes penjants.

Què us sembla l’estil tropical? Sabem que no hi ha res com les tardes de platja, però una habitació amb aquesta decoració us ajudarà a portar un aire refrescant al vostre habitatge!

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.