Blog Notícies


I EL PVC… QUÈ ÉS?

13/06/2019

 

Categoria: PVC

PVC què és?

Una de les especialitats de BUCH1900 és el PVC, un material que n’haureu sentit a parlar vàries vegades… Però sabeu de què està fet?

El PVC és l’acrònim de policlorur de vinil o en anglès polyvinyl-chloride. El policlorur de vinil és un polímer, és a dir, una molècula d’elevat pes molecular composta per unitats estructurals idèntiques, obtingut del clorur de sodi (el que seria la sal comuna) i del petroli o el gas natural.

La seva fama ve precedida per la seva versatilitat: podem trobar PVC des de les finestres fins a canonades, passant per envasos o elements de sanitat… I fins i tot a les jaquetes impermeables!

Sembla que el PVC està a molts més racons dels que ens imaginàvem, però… Per què és tan buscat? La seva característica principal és la durabilitat del material i la seva resistència a la cohesió. A més, és un material que té un baix nivell d’inflamabilitat, ideal per a la construcció d’habitatges o de portes i finestres. I també resulta ser un material econòmic, tant per la seva elaboració com pels beneficis que porta a llarg termini.

Voleu saber més sobre el PVC? Us convidem a visitar l’apartat del nostre web especialment dedicat a aquest material.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.