Blog Notícies


LA PSICOLOGIA DE LA FUSTA

07/06/2019

 

Categoria: Fusta

A l’hora de renovar el teu despatx o de reformar el saló, és important tenir en compte la decoració, ja que serà l’encarregada de transmetre la primera impressió del teu espai. Igual que les persones, cada espai hauria de tenir la seva pròpia personalitat. Què vols transmetre? Elegància i serietat, modernitat i joventut o un espai neutre? Les opcions són molt àmplies. Els colors de la fusta són un element clau a l’hora de transmetre sensacions, sobretot tenint en compte que és un material robust i elegant per si mateix. Ara és a les teves mans jugar amb la psicologia dels seus colors!

El color cirerer és una perfecta elecció per aquells espais que busquin transmetre calidesa. Al ser un color molt destacat, és recomanable combinar-lo amb colors neutres perquè la fusta sigui la reina de la sala.

En canvi, un vermell vi ens transmetrà un ambient d’alta categoria. És per excel·lència el color de l’estil oriental, però també es pot utilitzar en espais amb tocs occidentals. Els blancs i grisos li donaran un contrast singular i distingit.

Si passem a l’extrem contrari, trobem el cedre blanc. Aquest color ens transmet lleugeresa i llibertat, sense oblidar l’elegància. El trobem en estils com el nòrdic. El més interessant d’aquest tipus de fusta és la seva versatilitat, ja que li quedaran bé els colors neutres, com el gris o un blau fosc, i els colors saturats i lluminosos, com el groc i el verd.

Però si realment volem optar per colors plens de vida, el roure daurat és probablement la millor opció. Al ser una fusta brillant, desprèn calidesa i confort en el nostre espai, perfecte si es busca un ambient juvenil.

Ja saps quina fusta és la més adequada pel teu nou espai? Hi ha moltes més opcions que poden encaixar amb el que busques. A BUCH1900 t’ajudem a trobar la fusta ideal per al teu espai.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.