Blog Notícies


EVITAR EL CANVI CLIMÀTIC AMB ELS HABITATGES SOSTENIBLES

16/05/2019

 

Categoria: PVC

Durant els últims anys, hem encès la llum d’alarma envers al canvi climàtic. L’escàndol de noves illes formades per trossets de plàstic o la previsió de desplaçaments de capitals a causa de l’augment del nivell del mar ens recorden cada dia que està a les nostres mans canviar hàbits en benefici del planeta. Però, a part de reciclar i reutilitzar les bosses, què més podem millorar?

L’habitatge és un factor clau a l’hora de protegir el nostre planeta. L’ús excessiu de la calefacció i de l’aire climatitzat genera una despesa nociva pel planeta insalvable al llarg dels anys. Però això no vol dir que la solució sigui passar fred o calor. Hi ha altres vies que no només ajuden al clima, sinó que també tenen un efecte positiu en la nostra economia personal: l’habitatge sostenible.

En un habitatge sostenible es té en compte els factors externs, com les condicions atmosfèriques de l’entorn o la part de la casa on tocarà el sol. Inclús existeix l’estàndard Passivhaus, casa passiva en alemany, que certifica l’eficàcia d’aquest tipus de construcció. D’aquesta manera és fàcil saber si estarem beneficiant el medi ambient. Per exemple, nosaltres comptem amb la finestra Zendow Neo Premium, certificada per l’Institut Passivhaus.

A Buch1900 treballem pensant en l’habitatge sostenible, tenint en compte la sostenibilitat a l’hora de seleccionar finestres d’alta qualitat i amb una correcta col·locació. Les nostres construccions permeten arribar fins a un estalvi energètic del 68%. Us imagineu l’impacte que tindria en el planeta si tothom utilitzes un habitatge sostenible? El nostre compromís és ajudar a construir habitatges confortables, però que també tinguin en compte la sostenibilitat del planeta i ajudin a millorar el nostre futur.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.