Blog Notícies


LA LLUM DEL SOL I LES FINESTRES

09/05/2019

 

Categoria: PVC

Ara que el dia s’ha tornat a allargar, és normal que ens vingui de gust aprofitar la llum natural del sol. Unes finestres grans poden ser una gran aposta pel nostre espai, regalant una sensació d’amplitud i llibertat a la sala.  La llum del sol no només il·lumina un saló, sinó que millora tant el nostre estat d’ànim com la nostra salut.

A més, escollir aquest tipus de finestra també té altres beneficis com poder gaudir de les vistes de l’entorn. Tanmateix, s’ha de tenir en compte on es viu, ja que un gran finestral pot reduir la privacitat de l’habitatge.

Per aquest tipus d’obertures, és recomanable utilitzar PVC, un material que permet adaptar-se a tota classe d’estructures gràcies a la seva versatilitat. El PVC té una gran durabilitat i resistència a la corrosió, característiques que el converteixen en un material ideal per una construcció resistent i de qualitat.

Buch1900 té una extensa experiència en la construcció de finestres de PVC, ideals per poder crear grans finestrals que permetin l’entrada de llum natural a la vostra estança.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.