Blog Notícies


COM TENIR CURA DE LA FUSTA

02/05/2019

 

Categoria: Fusta

A BUCH1900 som especialistes a l’hora de treballar la fusta per poder adaptar-la a productes fets a mida. Tanmateix, després de la nostra feina, és necessari un manteniment freqüent a la superfície per tal de mantenir-la com el primer dia. Tenir cura de la fusta pot semblar una tasca fatigosa, però en realitat és qüestió d’agafar l’hàbit.

Per netejar una superfície de fusta no es necessiten materials complicats: amb un drap, aigua calenta i una mica de sabó, fregueu la superfície amb molta atenció. A continuació, apliqueu una capa de cera d’abella per protegir-la. Si voleu facilitar-vos la feina, podeu utilitzar tovalloletes especials amb cera d’abella.

Un altre truc sorprenent per arreglar parts fetes malbé és utilitzar una nou pelada i resseguir les vetes de fusta. Un cop fet, passeu-hi un drap moll per netejar la superfície, i ja ho tindreu enllestit. Els seus olis essencials ajudaran a reparar les zones afectades del moble.

En el cas que us mudeu, també cal tenir en compte la fusta. Amb el canvi de temperatura, és molt habitual que es facin malbé per la seva dilatació. El truc per evitar-ho és utilitzar un humidificador, que ajudarà a recrear un ambient similar al vostre antic habitatge, mantenint així els mobles.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.