Blog Notícies


L’ESPAI EN ELS HABITATGES PETITS

25/04/2019

 

Categoria: Fusta, Mobiliari

No tothom somia amb una casa gegant amb piscina i jardí: hi ha qui prefereix el seu petit racó de confort, una llar única i modesta feta a mida.

De fet, en els últims anys, s’ha establert una tendència cap als habitatges de dimensions reduïdes. Aquest moviment, anomenat tiny house, proposa un canvi d’estil de vida. Les cases que segueixen aquest moviment són més ajustades i permeten prendre consciència de la quantitat de mobles i materials que posseïm. A més, també es redueixen els costos relacionats amb el seu manteniment.

En el cas de viure en un espai reduït, és essencial saber aprofitar cada racó de la casa i aprendre a economitzar el lloc on s’habita. La personalització d’armaris i acabats en mobles és important per poder mantenir una bona organització. Sobretot en un habitatge petit, l’elecció dels colors, dels materials i de formes és vital per tal de crear una atmosfera espaiosa i agradable per al dia a dia. L’assessorament d’una empresa de confiança com la de BUCH1900 és el millor aliat per prendre les decisions adequades per aquest tipus de llar.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.