Blog Notícies


ASSESSORIA A LA LLAR

24/11/2017

 

Categoria: Alumini, Fusta, Mobiliari, PVC, Projecte global

¿Quins materials necessito per a la meva llar, quins mecanismes són els més adients per a la meva finestra, quin tipus de porta és la que m’aniria millor, quin moble seria l’ideal per aquest espai de la casa? En algun moment de la nostra vida tots ens acabem fent aquestes preguntes i el que solem fer sense pensar, l’automatisme que ens surt a tots és cercar informació a internet.

Els metges normalment ho desaconsellen als seus pacients, diuen que l’últim que s’ha de fer quan un es troba malament és cercar informació a la xarxa, però en aquest cas no està de més informar-se, agafar idees i tenir unes nocions mínimes del que un desitja i necessita. Afortunadament o no, sembla que som més encertats tractant els afers externs que els interns, no és el mateix informar-se sobre temes que afecten la salut pròpia que de les tendències i prestacions d’una finestra, per exemple.

En aquest cas la informació és saber i informar-se lliurement és opcional. Des de BUCH1900, el que més recomanem als nostres clients és que transmetin les necessitats al nostre equip de professionals per tal que aquests, amb els seus coneixements i experiència puguin assessorar-los amb el millor dels resultats. Siguin materials de fusta, PVC i alumini, a BUCH1900 tenim la solució. Vine a visitar les nostres instal·lacions, contacta amb nosaltres per tal que puguem oferir-te el millor assessorament en una peça clau de la teva vida com ho és la teva llar.

Com no podia ser d’una altra manera, sempre ens quedarà aquest blog per anar-vos informant sobre el nostre apassionant sector.

 

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.