Blog Notícies


OBRIM LA PORTA A BUCH1900

17/11/2017

 

Categoria: Alumini, Fusta, PVC

Les portes són un dels elements a tenir en compte dins del nostre habitatge. Hi ha múltiples tipologies, aquestes responen a diferents necessitats: espai, estatus, estètica…

Una de les més singulars són les portes de fusta rústiques, molt valorades per aquells que busquen la personalització i no es conformen amb l’estandardització de l’habitatge. Aquestes, amb la seva presència i singularitat, donen estatus i prestigi a la llar.

Altres són molt més pràctiques, com les portes corredisses que juguen un paper clau en l’optimització de l’espai dins l’habitatge. Hi ha una tendència generalitzada al país on la gent cada cop viu en menys metres quadrats, de fet això era notícia fa uns anys quan s’arribaven a oferir pisos de 13 metres quadrats. Cada cop hi ha més estils i models de portes diferents. Per tant, aconseguir l’estètica desitjada és cada cop més fàcil.

També hi ha portes modernes amb un disseny de gran creativitat, portes lacades i molt més. Les portes sempre han tingut un paper important en la simbologia universal. Sovint es diu que els grans savis han obert una porta mental. Per aquells qui creuen en fer de casa seva la seva llar, escollir una bona porta és un dels elements fonamentals.

I tu… quina porta tries?

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.