Blog Notícies


IX Conferència Passivhaus

10/11/2017

 

Categoria: PVC

SUMUM participa en la 9a Conferència Passivhaus, el principal esdeveniment anual d’àmbit estatal del sector de l’alta eficiència energètica, que tindrà lloc a l’Hotel Silken Al-Andalus de Sevilla els dies 16, 17 i 18 de Novembre. Aquesta conferència, està protagonitzada pels edificis de consum pràcticament nul i els edificis passius “Passivhaus“.

En aquest esdeveniment, SUMUM, pioner en el mercat de la fabricació de finestres i tancaments i amb productes certificats que ja compleixen la categoria d’edificis passius, exposa i analitza els principals projectes, experiències i novetats del sector.

L’acte està dividit en dues àrees, una zona d’exposició on l’accés lliure permet visitar els stands i on es troba el stand propi de SUMUM amb maquetes i últimes novetats, i una altra zona de conferències on l’accés és restringit a aquelles persones inscrites. En aquest cas, SUMUM posa a disposició dels seus clients inscripcions a preu reduït per a les persones interessades.

Si vols conèixer més sobre el programa, pots consultar al web la informació detallada i les activitats diàries:  http://www.conferencia-pep.org/passivhaus/programa/

Us hi esperem!