Blog Notícies


DECEUNINCK DAY 2017

03/11/2017

 

Categoria: PVC

El passat 25 d’Octubre vam assistir a la reunió del Deceuninck day. Aquesta va ser organitzada per un dels nostres proveïdors de PVC, una empresa que desenvolupa solucions innovadores relacionades amb el sector del PVC donant resposta a les necessitats i expectatives del mercat, respectant la sostenibilitat i generant el mínim impacte mediambiental.

L’esdeveniment, organitzat per l’empresa Deceuninck, és una oportunitat per informar, compartir i donar llum als seus nous projectes alhora que formen equip i empatia entre els participants per tal d’aconseguir un mercat on el sector es desenvolupi en cordialitat, col·laboració i benefici de tots.

Celebrant el seu 80è aniversari, l’acte va tenir lloc a les instal·lacions de l’estadi Santiago Bernabéu, on s’avançaven les directrius que definiran el futur sector dels tancaments i la seva dedicació amb el medi ambient, a més d’un major coneixement i reconeixement de la marca i un seguit de novetats tècniques i innovacions en els sistemes de tancament de Deceuninck.

L’acte es va concloure amb una visita guiada per les instal·lacions de l’estadi i una foto de grup amb el lema del Deceuninck Day 2017: “Les persones marquen gols però només els bons equips guanyen els partits”.

 

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.