Blog Notícies


BUCH1900 I LA MATERIALITZACIÓ DELS SOMNIS

11/01/2019

 

Categoria: Fusta

T’imagines poder fer realitat els teus somnis? No sempre el que un vol es compleix, diuen que això és la vida. Tots ens movem per unes motivacions o unes altres i al final el que tenim és un camí ple d’aprenentatge.

És ben curiós com som les persones. Uns volen arribar a casa al més aviat possible per construir vaixells dins d’ampolles, altres anhelen estirar-se al sofà davant del televisor i n’hi ha que l’únic que busquen és desconnectar donant un passeig. I és que cadascú de nosaltres és únic i irrepetible.

És per això que des de BUCH1900 entenem perfectament a totes aquelles persones que volen dur a terme projectes innovadors i no troben disponibles les peces de mobiliari desitjades degut a la seva singularitat. Nosaltres t’oferim la possibilitat de materialitzar el teu projecte. Tenim la capacitat de produir estructures de fusta tant per a particulars com per a professionals del sector gràcies al nostre centre mecanitzat per control numèric (CNC).

Tant si ens vols donar el teu propi disseny com si vols que te’l creem, som el teu fabricant. Aprofita tots els avantatges que t’oferim.

A BUCH1900 som grans experts en fusta amb veritable vocació per la nostra feina. Vine i t’assessorarem el millor possible i fet a mida a les teves necessitats.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.