Blog Notícies


L’ESTIL BOHEMI, UNA TENDÈNCIA NATURAL

18/01/2019

 

Categoria: Fusta

La bohèmia sempre és tendència: la pel·lícula més sonada ha estat la de Bohemian Rhapsody, Luces de Bohemia va ser una obra de teatre que va tenir un gran èxit a la seva època i la cançó d’Emmanuel va enganxar a més d’una generació. I és que les persones tenim un cert magnetisme per tot el que té a veure amb el que és alternatiu, uns perquè s’hi identifiquen i altres per l’atracció de la cosa prohibida.

En el món de l’interiorisme l’estil bohemi també conegut com a hippie chic, boho chic o gypsy està a l’alça. Les característiques d’aquest estil són els elements ètnics, de caràcter nòmada i amb dissenys tribals. Un dels principals resultats d’aquest estil és la de crear un espai acollidor. És per això que les catifes, els coixins i els colors són elements molt característics d’aquest estil. També ho són la tapisseria i l’ús de materials naturals com la fusta.

Des de BUCH1900 podem oferir-te tota mena d’assessorament en elements tan genuïns d’aquest estil com ho són la fusta o els mobles característics. Vine i t’oferirem el millor assessorament fruit de la nostra passió, coneixements i expertesa.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.