Blog Notícies


EL PVC QUE ET PROTEGEIX

25/01/2019

 

Categoria: PVC

La gent està acostumada a conviure amb ell, és pràcticament impossible escapar-hi. Quan el so es converteix en molest esdevé soroll. I és que tota mena d’estímuls acústics assalten els nostres pavellons auditius. Aquesta és una guerra que difícilment podem guanyar fora els dominis de casa nostra.

Malauradament hi ha poca gent que visqui en una llar silenciosa i amb el nivell d’aïllament acústic adequat. L’exterior envaeix les fronteres del nostre confort més cops dels que voldríem. Només a Espanya hi ha més de 9 milions de persones exposades a nivells de soroll superiors als recomanables. La protecció davant la fressa no és cap luxe quan parlem de salut. La contaminació acústica pot provocar canvis a la nostra freqüència cardíaca, alterar el son i l’ansietat. És tan rellevant que les administracions públiques intenten prendre mesures en major o menor grau al respecte.

Comptar amb unes finestres que aïllin acústicament casa teva és part de la solució. Els sistemes Zendow#neo Premium de Deceuninck, juntament amb l’òptima instal·lació garanteixen el màxim aïllament.

Aquí llencem aquesta reflexió perquè cadascú de nosaltres incidim on puguem. Actua sobre les teves finestres i tancaments i guanyaràs en salut. Et sentiràs bé i la teva butxaca t’ho agrairà.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.