Blog Notícies


MENYS ÉS MÉS, EL MINIMALISME

01/02/2019

 

Categoria: Fusta, General, Mobiliari, Projecte global

L’estil minimalista consisteix a decorar la llar amb el mínim nombre d’elements possible. Per tant, és preferible que els pocs elements que hi hagi siguin els adequats.

Aquest estil està influenciat per l’equivalent al premi Nobel d’arquitectura, Mies Van der Rohe, l’autor de la cita cèlebre: “menys és més“.

Diuen que els diners no donen la felicitat, però sí que la faciliten. Tenim la necessitat imperant de ser feliços quan realment la vida està plena de contrastos. No tot és blanc o negre, hi ha grisos i el camí no sempre és de color rosa.

La meditació és una via per suprimir el soroll que genera la ment. I és que sovint per millorar no es tracta d’afegir sinó de treure. Així ho viuen els budistes i tantes altres cultures ho han abraçat amb la més sincera honestedat. Si parlem del mobiliari dins la decoració minimalista, aquest ha d’aportar. És per això que s’utilitzen dissenys de línies rectes i acabats perfeccionistes.

Hi ha altres grans cites que poden evocar a l’estil minimalista com Leonardo da Vinci que deia que “la simplicitat és la màxima satisfacció”, però aquesta ja és una altra història.

A BUCH1900 tenim una llarga i profunda experiència dins del sector. Vine i et donarem el millor servei adaptat a les teves necessitats.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.