Blog Notícies


BENVINGUTS A BUCH1900

19/09/2016

 

Categoria: Cap

Benvolguts col·laboradors. Des de Buch1900 us volem fer partícips del substancial pas endavant que estem realitzant, un canvi generacional que ens projecta cap al futur i arrelat als orígens de l’empresa. Així, compartim amb vosaltres un projecte que es construeix amb les noves instal·lacions, la nova identitat visual corporativa i l’equip humà que ho fa possible.

Nova ubicació

A partir d’ara ens trobareu al Carrer Bescanó, 20-28 de Girona. La nova ubicació de les instal·lacions respon a les necessitats d’un servei que no ha parat d’innovar i d’evolucionar des dels inicis de l’empresa. Posem a la teva disposició els avantatges estratègics de l’accessibilitat que ofereix la proximitat de la sortida Girona Oest de l’autopista AP-7.

L’essència i els valors del nou projecte els hem reflectit a la nova identitat visual corporativa. Us presentem la màxima expressió del caràcter dels nostres serveis i de tot allò que som des de l’any 1900 [5 generacions], a la nova marca. La dimensionalitat visual treballa els elements plans que construeixen els volums impossibles del pictograma, per generar una finestra [la nostra activitat més moderna], mitjançant dues taules [la nostra activitat originària]. Un espai de trobada amb el que us volem donar la benvinguda.

Molt aviat rebreu noves notícies d’aquest projecte que amb tu iniciem. Us seguim informant de totes les novetats i de les sorpreses que estem preparant. Us esperem a les noves instal·lacions.

Us convidem a obrir la nova porta de Buch1900.