Blog Notícies


MATERIALITZA LA TEVA IDEA AMB BUCH1900

06/10/2017

 

Categoria: Fusta

Des de BUCH1900 entenem perfectament a totes aquelles persones que volen dur a terme projectes innovadors i no troben disponibles les peces de mobiliari desitjades degut a la seva singularitat.

És per això que enguany hem invertit en un centre mecanitzat per control numèric (CNC) que ens permet oferir feines personalitzades i exclusives tant per a particulars com per a professionals del sectorAmb aquesta nova maquinària podem crear estructures i mobles de fusta totalment predissenyats i en sèrie.

Així doncs, tots aquells interessats, siguin dissenyadors d’interiors, arquitectes o amateurs per fi tenen una solució real i efectiva per a resoldre el trencaclosques i fer real aquell moble somiat. Amb la nostra tecnologia i expertesa podem afirmar que podem fabricar gairebé qualsevol tipus de moble, per complicat que pugui semblar.

 

Exemples de diferents estructures de fusta.

 

Tant si ens vols donar el teu propi disseny com si vols que te’l creem, som el teu fabricant. Aprofita totes les avantatges que t’oferim amb el nostre centre mecanitzat per control numèric.

 

Centre mecanitzat per control numèric.

Seguim creixent i expandint-nos en el nostre sector per a oferir-te els millors serveis.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.