Blog Notícies


AÏLLAMENT, HERMETICITAT I ESTALVI ENERGÈTIC

13/10/2017

 

Categoria: Alumini, Fusta

Les finestres són un dels elements més importants per l’aïllament tèrmic i acústic del nostre habitatge, és per això que cal tenir-les molt en compte si volem aconseguir una bona hermeticitat a la nostra llar.

A més de mantenir la temperatura adequada i aïllar-nos del soroll, les finestres constitueixen un element de seguretat fonamental. Amb un bon material i una bona ubicació, aconsegueixen l’estanquitat de l’aire i el clima ajudant a la calefacció a complir amb la seva funció. D’aquesta manera, s’eviten les pèrdues de calor i s’augmenta l’estalvi energètic.

Alguns dels aspectes rellevants a tenir en compte a l’hora d’escollir una finestra eficient són: els materials, el mecanisme d’obertura, els vidres utilitzats, una correcta instal·lació i la garantia o la seguretat, tots ells són aspectes que han d’adequar-se a les necessitats i possibilitats de cada habitatge. En el cas dels materials, cada un té les seves característiques, i és que mentre que la durabilitat i la ductilitat defineixen a l’alumini, l’aïllament tèrmic i acústic van lligats al PVC.

 

Exemples d’aïllaments per a particulars.

 

Mantenir la casa aïllada i controlar totes les infiltracions de l’aire és indispensable per protegir-la i fer-la impermeable. La bona qualitat del seu procés, la seva instal·lació i els seus materials són vitals.

 

Treballem les finestres tant per a particulars com per a professionals.

Seguim creixent i expandint-nos en el nostre sector per a oferir-te els millors serveis.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.