Blog Notícies


KILIAN JORNET I EL MÓN QUE ENS ENVOLTA

23/10/2017

 

Categoria: General

Més enllà de les nostres finestres hi ha tot un univers ple d’històries enriquidores. Aquest divendres per exemple és l’aniversari de Kilian Jornet, considerat un dels més grans esportistes de la història. Les seves fites arriben des de fer la travessada dels Pirineus en tan sols vuit dies, fins a escalar l’Everest sense oxigen dos cops seguits en menys d’una setmana.

Un esportista que no s’atura mai i sempre està reinventant-se batent nous rècords mundials. La història d’autosuperació que inspira aquest personatge és internacionalment coneguda.

Si aprofundim en la persona, a les entrevistes es mostra amb una creïble transparència i humilitat. Ell sol dir que realment no és ningú, només una persona egoista que fa el que li agrada per sentir-se bé.

 

Molts esportistes afirmen que les muntanyes els ajuda a meditar.

 

Sembla haver-hi una relació molt estreta entre les grans fites que assoleix, l’autoconeixement i la supressió de l’ego. Per sobre de totes les marques esportives, hi ha el que molts anomenarien un savi.

 

Perquè per sobre de tot som persones, avui dediquem aquest espai a un referent que inspira amb la seva forma de ser. 

Kilian Jornet és un exemple clar de felicitat i això en els temps que ens ha tocat viure no és necessari, és imprescindible.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.