Blog Notícies


DESCONNECTAR PER CONNECTAR: TAILÀNDIA I BUCH1900

04/05/2018

 

Categoria: General, Projecte global

El sud-est asiàtic és una destinació cada cop més escollida a l’hora de viatjar i així ho confirmen les estadístiques globals. Les úniques i múltiples condicions que es produeixen en països com Tailàndia, fan d’aquest racó del món un autèntic reclam de totes aquelles persones que busquen desconnectar de la rutina ja sigui: visitant llocs paradisíacs, practicant esports exòtics o descansant a platges d’aigua cristal·lina, entre altres activitats.

Des de BUCH1900 sabem perfectament que per gaudir de la llar sovint s’ha de desconnectar d’aquesta. És per això que fins al dia 25 de maig totes les vendes de BUCH1900 valen el doble de punts per viatjar a… Tailàndia! Gaudeix dels avantatges de ser un dels nostres distribuïdors i aprofita un viatge de luxe a Bangkok, Chiang Mai, Chiang Rai i Krabi del 2 a al 12 de setembre.

Volem repetir l’èxit de l’última sortida a Costa Rica, aquest cop a Tailàndia, perquè sabem que necessites desconnectar. Aprofita l’oferta, només queden un parell de setmanes.

Descobreix un país amb una cultura exòtica i mil·lenària aprofitant els avantatges de ser un dels nostres distribuïdors oficials.

 

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.