Blog Notícies


EL SANT JORDI DE L’INTERIORISME

27/04/2018

 

Categoria: General

Aquest dilluns va ser la diada de Sant Jordi, un dia molt especial i carregat de simbolisme. Cada any, roses i llibres omplen els carrers per celebrar l’antiga llegenda del drac i la rosa. Grans i petits mantenen viva una tradició ben singular i amb connotacions positives. Aquest també és un dels dies assenyalats pel gremi de llibreters, que incrementen els beneficis de forma considerable. Només en 24 hores es pot arribar a assolir fins al 8% de la facturació anual. Tenint en compte la temàtica de la setmana i per si algú s’ha quedat enrederit amb el seu regal, avui ens centrem a recomanar un parell de llibres relacionats amb el nostre sector com ho són l’interiorisme i l’estalvi energètic:

1. Un lustro de Hinteriorismo (Iván Cotado). Un llibre escrit per un dels professionals del sector nacional el qual recomana “no afrontar el llibre com un manual”. Una visió basada en l’experiència d’anys de professionalitat.

2. Iluminación en interiorismo (Malcolm Innes). En aquest s’il·lustra molt bé la importància i utilitat de la il·luminació d’interiors. Destaquem un llibre d’il·luminació perquè sovint es comet l’error de no tenir-la en compte.

3. La magia del orden: Herramientas para ordenar tu casa y tu vida. Un llibre escrit per una de les persones més influents del món l’any 2015 segons la revista Times. L’autora del bestseller, la japonesa Marie Kondo, presenta un sistema per mantenir l’ordre de la llar.

Aquest és només un breu recull de llibres recomanables relacionats amb el nostre sector, evidentment hi ha molts més, però com es sol dir amb les persones… cada llibre és un món. Feliç Sant Jordi.

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.