Blog Notícies


FUSTA, ALUMINI I PVC. LA TRÍADA DE LES FINESTRES

20/04/2018

 

Categoria: Alumini, Fusta, PVC

Sovint es solen generar dubtes com: quina finestra hauria d’escollir per a la meva llar? A BUCH1900 som experts en finestres, a continuació fem un breu resum dels principals materials:

Un dels més emprats és el PVC. Aquest és un excel·lent material amb unes característiques òptimes per a finestres. Si hi ha una propietat destacable d’aquest, és l’aïllament. A més de ser un material reciclable és molt resistent.

Les finestres de PVC redueixen fins a 32 vegades el soroll exterior i permeten estalviar fins a un 68% d’energia augmentant el confort i l’estalvi de la llar. És per totes aquestes raons que el PVC és el material per excel·lència a l’Europa central.

Altres materials emprats en finestres són l’alumini i la fusta. L’alumini, en comparació amb la fusta, no necessita un manteniment excessiu i amb un simple drap queda net i cuidat. En canvi la fusta requereix una constància, amb tractaments cada cert temps com l’envernissament.

Les tres opcions tenen els seus pros i els seus contres, tot depèn del que prioritzis a la teva llar: l’economia, l’eficiència, l’estètica, el pragmatisme… A BUCH1900 t’assessorarem perquè puguis decidir el que més t’interessa. La nostra prolongada experiència en finestres ens permet fabricar qualsevol tipus d’obertura a preus molt competitius.

I tu, quina finestra és la teva?

Benvingut a BUCH1900, una història que es remunta 5 generacions.