Blog Notícies


ESTIL NÒRDIC, TENDÈNCIES D’ARA

12/09/2018

 

Categoria: Alumini, Fusta, General

Fa molts anys va arribar a les nostres vides per quedar-se, estem parlant de l’estil nòrdic. Amb origen als països del nord d’Europa: Noruega, Suècia, Finlàndia i Dinamarca, és una de les tendències de moda a tot el món.

El seu objectiu principal és aconseguir un ambient espaiós amb molta claredat, sense trencar l’harmonia amb objectes innecessaris. Els grans finestrals i el color blanc no poden faltar a la teva llar. La fusta és el material estrella, omnipresent en sòls, parets, mobles i accessoris. Aquesta és habitual combinar-la amb tocs d’estil industrial o vintage, barrejant estructures metàl·liques i plàstic. Els mobles són funcionals, els mínims necessaris i amb un sentit per aconseguir aquest espai desitjat d’harmonia i claredat.

Tota decoració, demanda el toc personal de cadascun. Tant és així que l’estil nòrdic moltes vegades envaeix el personal: marcs de fusta amb fotografies en les parets creen un ambient més acollidor, personal i vívid.

Atreveix-te amb l’estil nòrdic! A BUCH1900 som experts en fusta, alumini i en la fabricació de mobles personalitzats perquè juguis amb tants estils com vulguis. La teva casa, el teu estil.