Blog Notícies


L’ESTIL UABI-SABI

14/09/2018

 

Categoria: Alumini, Fusta, General

Una de les tendències més antigues i una de les últimes en arribar, el Uabi-Sabi. Els seus orígens vénen de la filosofia japonesa la qual, incorpora tradicions i creences ancestrals. Aquesta filosofia en la que s’inspira l’estil Uabi-Sabi es fonamenta en “La bellesa de la imperfecció”.

El Uabi-Sabi aposta per la senzillesa i naturalitat. Fuig de tot artifici i aposta per una decoració sincera i pura, per tant, els colors són els propis del material. La fusta és el material per excel·lència de l’estil Uabi-Sabi, més utilitzat en el mobiliari i en objectes artesanals. El rústic li dóna a la llar una bellesa especial que aporta familiaritat a l’ambient. També es troba mobiliari fabricat en metall que connota modernitat a l’espai i un toc personal. Els acabats d’aquests materials fugen de la perfecció anteposant la bellesa de l’inacabat.

L’estil Uabi-Sabi, l’aposta decorativa que busca la distensió i la calma en la decoració, creant llocs que serveixin de refugi per fer front a l’estrès diari.

A BUCH1900 som experts en fusta, alumini i en la fabricació de mobles personalitzats perquè juguis amb tants estils com vulguis. La teva casa, el teu estil.