Blog Notícies


FIRA VETECO 2022 – SALÓ INTERNACIONAL DE FINESTRES I TANCAMENTS

26/10/2022

 

Categoria: Esdeveniments, PVC, Producte

fira veteco

La fira VETECO és un esdeveniment de referència en l’àmbit europeu al sector de les finestres, les façanes i la protecció solar. VETECO forma part de l’ePower&Building, una de les comunitats sectorials més completes d’Europa, que integra totes les solucions del cicle complet d’edificació i que es celebrarà entre els dies 15-18 de novembre de 2022 a Madrid. L’esdeveniment reunirà a més de 1.600 empreses expositores i 80.000 participants professionals de 100 països.

L’acte girarà entorn de la sostenibilitat, la innovació i la tecnologia en els diferents àmbits de l’edificació, a l’esdeveniment es podran conèixer totes les novetats del sector.

VETECO comptarà de nou amb la promoció de l’Associació Espanyola de Fabricants de Façanes Lleugeres i Finestra i oferirà totes les novetats en finestres, envidrament estructural, façanes lleugeres, sostres i claraboies, vidre, protecció i control solar, portes automàtiques, domòtica i automatismes i maquinària.

La fira disposarà de l’espai VETECO GLASS, dedicat a la indústria del vidre que inclou des de fabricants i proveïdors, a totes les empreses i professionals que treballen en el procés per aconseguir diferents productes finals (finestres, vitralls, façanes…).

També hi trobarem VETECO SOLAR, dedicat a totes aquelles empreses i professionals de sistemes de control solar (persianes, pèrgoles, automatismes…).

BUCH1900 A VETECO, EN COMPROMÍS AMB LA SOSTENIBILITAT I EL MEDI AMBIENT 

A Buch1900 estem en constant creixement i actualització, tenim un compromís sòlid amb la sostenibilitat i l’eficiència energètica, i en general amb la millora de l’impacte mediambiental de les nostres activitats. 

Treballem també sota un estàndar de qualitat molt elevat, per aquest motiu no voliem perdre l’oportunitat de participar en aquest esdeveniment amb el qual compartim la visió de treballar per promoure una construcció d’última generació que respecti el medi ambient.

Ens podràs trobar compartint estand amb Deceuninck, un dissenyador i productor belga de sistemes de PVC per a portes i finestres, interiors, cobertes i revestiments i terrasses. L’empresa extrueix PVC i el material de base única anomenat Twinson. La qualitat dels seus materials i visió empresarial fan que la col·laboració conjunta sigui l’elecció ideal per oferir resultats finals d’alta qualitat. Deceuninck desenvolupa materials de PVC i fusta que utilitzem per poder crear tota mena de solucions a diferents tancaments. El seu material és ecològic, de llarga durabilitat, alta capacitat aïllant i 100% reciclable.

Amb els materials d’alta qualitat de Deceuninck i l’experiència i metodologia de treball de Buch1900 aconseguim un producte final realment eficient i sostenible, que ens permet oferir resultats satisfactoris alhora que reduïm l’impacte mediambiental.

saló veteco

 

LA IMPORTÀNCIA DE PARTICIPAR EN UN ESDEVENIMENT COM VETECO

Per nosaltres és molt important poder participar en aquest tipus de fires i esdeveniments, més enllà de promoure models de construcció sostenibles, eficients i respectuosos amb el planeta trobem important destacar els beneficis per qualsevol empresa de ser actiu a les fires del seu sector.

Networking: La gran quantitat d’afluència i participació per part de diferents parts del sector permet millorar les relacions existents amb clients, proveïdors i col·laboradors i crear noves oportunitats i col·laboracions comercials i professionals.

Contacte directe: El tracte directe fomenta la confiança i dona peu a poder comunicar-nos de manera molt més real i personal. Les interaccions que es poden realitzar durant la fira donen la possibilitat de conèixer de primera mà l’equip humà, els materials, els projectes i les metodologies de treball de diferents empreses i professionals.

Innovació: La fira ens permetrà conèixer les últimes propostes i tendències del nostre sector, podrem inspirar-nos per continuar innovant i creixent seguint les tendències i objectius plantejats.

QUÈ TROBAR A VETECO: ACTIVITATS, NOVES TECNOLOGIES, INNOVACIÓ I NETWORKING

veteco 2022

 

Quatre dies d’intensa activitat i d’oportunitats per conèixer totes les parts del sector.

– Informació d’oferta especialitzada del mercat espanyol i internacional a un mateix punt de trobada.

– Possibilitat d’iniciar, continuar o tancar processos de compra i comandes.

– Visitar als proveïdors actuals i conèixer noves tecnologies i possibilitats.

– Conèixer totes les novetats, tecnologies i serveis del sector.

– Oportunitat de participar en congressos, seminaris i altres actes relacionats amb el sector.

BUCH1900 EN CONSTANT INNOVACIÓ, FES-NOS UNA VISITA A VETECO 2022

Si formes part del sector i vens a VETECO, no oblidis fer-nos una visita, ens encantaria conèixer-te. Ens trobaràs a l’estand que compartirem amb Deceuninck, on podràs conèixer de primera mà la qualitat dels materials amb què treballem i la nostra metodologia.