Blog Notícies


MILLORA L’AÏLLAMENT DE LA TEVA LLAR: SUBVENCIÓ DE FINS A 4.000€ AMB ELS FONS NEXT GENERATION

17/10/2022

 

Categoria: PVC, Passivhaus

suvención aislamiento hogar

Portes temps volent millorar l’aïllament tèrmic de la teva llar?
Ara és el moment ideal. Disposes d’una subvenció de fins a 4.000 euros per a renovar portes, finestres, cobertes o qualsevol element que millori l’aïllament tèrmic i l’eficiència energètica del teu habitatge.

Això és possible gràcies al programa creat per la Unió Europea destinat a la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges. Els Fons Europeus Next Generation EU tenen un pressupost de 750.000 milions d’euros destinats a millorar la sostenibilitat del consum energètic d’habitatges particulars i edificis comunitaris, aconseguint així una reducció de la despesa energètica i major confort en les llars.

 

LA IMPORTÀNCIA D’UN BON AÏLLAMENT

La nostra casa és el nostre temple i l’aïllament s’encarrega de protegir-lo de l’exterior. A més de les parets, teulada i estructures sòlides que resguarden la nostra llar, tenim també les portes, finestres, vidrieres i altres tipus de tancaments que són importants per a aconseguir un aïllament adequat.

Per a mantenir una llar segura, confortable, protegida de temperatures i sorolls externs, val la pena invertir en estructures i materials adequats que ens garanteixin que els tancaments de les diferents obertures (portes, finestres…) aconsegueixen aquests propòsits.

Condicionar degudament els tancaments del nostre habitatge també suposa una reducció del consum energètic, reduint així les despeses i la petjada energètica que es genera de la producció d’energia.

 

tancaments aïllants

 

RENOVACIÓ DE QUALITAT

Per a complir amb els requisits de la subvenció (te’ls expliquem més a baix) és necessari utilitzar materials de qualitat que redueixin realment la despesa energètica i el seu impacte mediambiental.

El PVC és la millor opció per a aconseguir un bon aïllament tèrmic i acústic i garantir la seguretat de la teva llar. A Buch1900 fa anys que treballem amb aquest material, coneixem al detall la seva versatilitat i adaptabilitat, podem fabricar qualsevol tipus d’obertura per a ajustar-nos a cada cas particular.

Treballem amb el sistema Passivhaus, l’estàndard d’eficiència energètica més avançat del món. Amb aquest sistema aconseguim elevar el confort interior i aconseguir un consum energètic molt baix. L’eix central del model Passivhaus són les finestres, l’element clau per a poder aconseguir un bon aïllament.

Comptem amb la certificació de l’Institut Passivhaus.

A més de millorar l’eficiència energètica i ajudar a la sostenibilitat, amb el nostre sistema de treball i la qualitat del PVC aconseguim reduir fins a 32 vegades el soroll exterior i un estalvi de fins al 68% en el consum energètic.

 

DADES DE LA SUBVENCIÓ

Import:

Import directe sobre el cost
Un 40% de la inversió amb un màxim de fins a 3.000 euros.

Deducció en l’IRPF
Reducció del 20% en l’IRPF amb un màxim de 1.000 euros.

Requisits:

Donada la finalitat del programa, podran optar a la subvenció aquelles millores i rehabilitacions que aconsegueixin reduir la demanda energètica anual global en calefacció i refrigeració almenys un 7% o reduir el consum d’energies primàries no renovables almenys un 30% i modificar elements constructius de l’envolupant tèrmica per a complir els valors de transmitància tèrmica i permeabilitat a l’aire establerts en el CTE.

Presentar la sol·licitud:

-Gestor o agent rehabilitador. Aquest professional s’encarregarà de realitzar els tràmits necessaris per a la sol·licitud de l’ajuda, els seus honoraris també es comptaran per a la subvenció.

-Realitzar la sol·licitud personalment. Es pot presentar la sol·licitud de manera telemàtica o de manera presencial en els organismes designats.

Termini:

Les ajudes es concediran per ordre de sol·licitud fins a esgotar els fons. Mentre els fons continuïn disponibles, cal tenir en compte el termini de sol·licitud marcat en cada comunitat autònoma. En el cas de Catalunya, el termini estipulat finalitza el 31/12/22.

aïllament de la llar

 

Un millor aïllament, una millor llar

A Buch1900 apostem per una llar més sostenible, eficient i confortable. Si vols sumar-te a aquesta iniciativa pots posar-te en contacte amb nosaltres, crearem un projecte personalitzat en funció de les teves necessitats i millorarem l’aïllament del teu habitatge perquè gaudeixis de tots els seus beneficis.