Blog Notícies


LA FRESCOR DE L’ESTIL MEDITERRANI

03/08/2018

 

Categoria: General, Mobiliari

Alegre, fresc i vibrant, l‘estil mediterrani és el resultat de la combinació de diverses tendències amb una cosa en comú: el mar que banya les costes dels països mediterranis.

Geogràficament, aquest estil abasta una gran diversitat de països, des d’Espanya, Itàlia, Grècia, passant per Turquia i acabant al Marroc.

Les arrels de l’estil mediterrani provenen de les cases locals, el mobiliari de les quals és senzill i natural. Les cases d’aquest estil es defineixen com a tals per l’ús de materials purs com la fusta, la pedra i la calç blanca. La decoració es caracteritza pel predomini de la llum.

Els materials usats per al mobiliari de l’estil mediterrani tenen clara connexió amb la naturalesa, amb mobles de fusta rústics, ferro forjat, terracota i ceràmica.

Els colors que es solen trobar a les cases d’estil mediterrani són colors càlids i naturals com els blancs, ocres, beix i pedra, que són els més usats per a les parets. Com a contrast s’utilitzen accents en la decoració amb accessoris i mobles de tons més intensos com els blaus, grocs, verds i vermells.

A BUCH1900 volem que et sentis a gust a casa teva i que trobis el teu propi estil, per això et donem idees i t’oferim el nostre servei de mobles personalitzats per fer de la teva casa, la teva llar.