Blog Notícies


PASSIVHAUS I L’EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

05/09/2018

 

Categoria: General, Projecte global

Una façana que aïlli de forma eficient el carrer de la llar, que les finestres no permetin pèrdues ni de fred ni calor o utilitzar reguladors per ajudar a reduir la despesa d’aigua. Aquestes són unes de les moltes millores que podem posar en pràctica per aconseguir un habitatge amb una gran eficiència energètica.

Passivhaus és l’estàndard d’eficiència energètica més avançat del món. Combina el confort interior amb un consum d’energia molt baix i a un preu més que assequible.

Els edificis Passivhaus aconsegueixen reduir un 75% les necessitats energètiques de calefacció i refrigeració i la poca energia que poden necessitar es pot suplir amb facilitat gràcies a les energies renovables, cuidant així del propietari i del planeta.

Un dels 5 principis bàsics de Passivhaus és que les finestres de l’edifici siguin de bona qualitat. És molt important que el material de les finestres tingui una baixa transmitància tèrmica, vidres dobles o triples i una baixa emissivitat per mantenir la calor a l’interior a l’hivern i a l’exterior a l’estiu.

BUCH1900 t’oferim les nostres finestres Zendow Neo Premium, certificades per l’institut Passivhaus, per aconseguir que la teva casa arribi a ser un habitatge sostenible.